Ale!

Puiset malahelmet, musta

39,00  23,00 

Perinteisessä buddhalaisessa malassa on yksittäin solmittuja helmiä 108 kpl. Tässä harjoituskappaleessa on enemmän, sillä tekijän huomio herpaantui nauraessa ja keskustellessa samaan aikaan. 🙂 Harjoituskappalestatuksen vuoksi myydään edullisempaan hintaan.

Solmut kuvastavat yhteyttä kaiken olemassa olevan välillä, elämän askeleita. Guruhelmi (isoin alhaalla, laavakivihelmi) kuvastaa omaa sisäistä viisautta.

Mala rohkaisee käyttäjäänsä hiljentymään ja auttaa myös negatiivisten tilanteiden ja tunteiden kohtaamisessa. Huomion siirtyessä meditaatiokoruun, kielteiset tuntemukset kutistuvat ja menettävät voimansa.

Sanotaan, että jos malanauha menee rikki, koru on tehnyt tehtävänsä. Se on auttanut kantajaansa osaamallaan tavalla.

Materiaalina on tässä malanauhassa käytetty laadukkaita puuhelmiä (mustia) ja markkerihelminä pronssin värisiä metallihelmiä. Tasseli on käsin sidottu (12 cm), voit halutessasi lyhentää sen. Helminauhan pituus ilman tasselia on 100 cm.

Monet pitävät malaa omana voimakorunaan ja usein malasta muodostuukin hyvin henkilökohtainen koru kantajalleen. Oli uskomusten kanssa asia miten tahansa, käy mala hyvin kauniina asusteena.

Vain 1 varastossa

Osasto: